main working space
©Su Sheng Liang
























Xingfu park

A co-working space of muti-disciplinary background designers.
To gather muti-disciplinary background friends together, encouraging the potential for collaboration.







diagram ©Atelier xy

main section ©Atelier xy

main working space
©Su Sheng Liang

corridor living and showroom
©Su Sheng Liang





Before construction































Project Name: Xingfu park
Architect’s firm: Atelier xy  向域设计事务所
Project Type: Small workspace
Location: Shanghai, China
Completion Date: Sep 2019
area: 200 sqm
Design team: Qi Xiaofeng / Wang yuyang
Photographer: Su Sheng Liang, Viola Hu
Materials: Wood / stainless steel / Black paint / Glass

Please contact us via the email address below before publishing this project on your own platform due to copyright issues on the photos. We will respond to you asap. Thank you.



向域设计事务所
atelier xy
© 2020 Atelier xy Limited. All rights reserved.